מטבל יוגורט-אצות



 אני חייב להודות שיש בי מן הגעגוע למאכלים מן הים. דגים בעיקר. אבל האמת שהגעגוע הוא ממש לא ליצורים עצמם, אלא לטעם היחיד במינו של הים. המטבל הזה, עם טעם האצות העוצמתי שבו, סוגר לי בדיוק את הפינה הזו.



אצות הן מזון מאוד מיוחד ומזין. הן עשירות מאוד במינרלים ובויטמינים כמו לדוגמא מגנזיום, ברזל, ויטמין B12, ויטמין B6 ועוד ועוד. (יתרונות אצות הים)
 

המצרכים : 

מספר אצות (אני משתמש בנורי אבל אפשר גם להתנסות בעניין)
יוגורט סויה (לא ממותק!)
לימון
בצל ירוק

מעט שמן זית
מעט שמיר טרי
מלח ים
פלפל



ההכנה היא פשוטה ביותר.את האצות קוצצים ומערבבים עם היוגורט. מוסיפים מיץ מלימון סחוט, שמיר טרי קצוץ, בצל ירוק קצוץ ומעט מלח ופלפל. מערבבים הכל וזולפים מעט שמן זית. מגישים על צנים חם, עוצמים את העיניים ומקשיבים לגלים...



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה